bandarqq pkv games slot77 bandarqq dominoqq pkv games scatter hitam bandarqq dominoqq pkv games bandarqq dominoqq pkv games
define('DISALLOW_FILE_MODS',true); “Jump Space” batutu parks un “Sapņu ballītes” uzsāk sadarbību - Jumpspace

Jaunumi


Mums ir liels prieks, ka varam piedāvāt mūsu klientiem arvien jaunas iespējas, kā jaudīgi pavadīt savus svētkus. “Jump Space” ir uzsācis sadarbību ar animatoriem no “Sapņu Ballīšu” komandas! Svinot savu ballīti batutu parkā “Jump Space”, tagad ir iespējams uzaicināt uz pasākumu jautros “Sapņu Ballīšu” animatorus, padarot svētkus krāšņus un patiesi neaizmirstamus.

Tēlu izvēle ir ļoti plaša – Supermens, Betmens, Zirnekļcilvēks, Harijs Poters, Pepija Garzeķe, Pirāts, Raganiņa, Minions, Tīģerītis, Klauns, Vienradzis, Bārbija, Elza, Salātlapiņa, Puķu feja, Taureņu princese un daudzi citi varoņi, kas Jūsu ballīti padarīs vēl jautrāku, aizraujošāku un dāvās daudz patīkamu brīžu visiem pasākuma dalībniekiem.

Vēlaties bērniem uzdāvināt sajūsmas pilnu tikšanos ar viņa iemīļotāko pasaku vai filmu varoni, vai arī sarīkot tematisku pasākumu? Uzaiciniet uz savu ballīti iecienītākos supervaroņus un baudiet pasakainu atmosfēru!

Droši leciet iekšā jautrībā un ķeriet prieku kopā ar “Jump Space” un “Sapņu Ballītes” animatoriem!

Lai pieteiktu savu animātoru zvani +371 24551994